Lokali u ponudi
KANCELARIJE U CENTRU GRADA NA KORAK OD OPŠTINE I SUDA - IZNAJMLJIVANJE ILI PRODAJA

49
50
======================================
LOKALI ZA RENTIRANJE ILI PRODAJU SA SOPSTVENIM PARKINGOM I TERASOM

Lokacija:  Nova Kosovska bb, kod otvorenih bazena, Kruševac

Stambeno- poslovni objekat spratnosti P+2+Pk koji se nalazi na kat. parceli br. 2443/12 KO Kruševac u ul. Nova Kosovska bb u Kruševcu. Objekat se nalazi na atraktivnoj lokaciji preko puta otvorenih bazena, gde se u sklopu sportskog centra nalaze još i: Zatvoreni bazen, tereni za tenis, tereni za košarku, tereni za mali fudbal, teren za odbojku na pesku i hala sportova. U neposrednoj blizini objekta se nalaze dve srednje škole, osnovna škola i vrtić, veliki broj stambenih zgrada,  kao i veliki prehrambeni market tako da je to jedan od najprometnijih delova grada.

Objekat ima 39 stambene jedinice koje se nalaze na tri etaže (13 jedinica po etaži), a u prizemlju objekta se nalazi poslovni prostor na preko 630m2  (268,63 m2, 60,17 m2, 60,27 m2, 78,38 m2, 84,60 m2, 80,85 m2) namenjen prvenstveno za rentiranje. Poslovni prostor je potpuno fleksibilan,jer postoji mogućnost formiranja i do 13 poslovnih jedinica,svaka sa nezavisnim podnim grejanjem i sopstvenim električnim brojilom. Moguće je uklanjanem nenosivih pregradnih zidova dobiti prostor od blizu 640 m2 i organizovati prodajni prostor sa kancelarijama i magacinskim prostorom, u kvadraturi koja odgovara korisniku, a sama pozicija objekta je povoljna za prilaz dostavnih vozila. Obezbeđen je i privatni parking  za zaposlene i specijalne dostave sa rampom i daljinskim otvaranjem sa zadnje strane i obilje javnog parkinga sa prednje strane lokala za svakodnevne klijente.

Lokali su trenutno podeljeni na šest jedinica i nude se tržištu prvenstveno tako izdeljeni. Lokali označeni brojevima od 1-5 imaju samo po jedan strujomer i po jedno nezavisno podno polje za grejanje. Lokal označen brojem 6 (šest) ima u sebi 8 (osam) strujomera i isto toliko nezavisnih podnih polja za grejanje. Taj lokal je dakle deljiv na ukupno 8 jedinica,fizički i pravno ali ga mi dok je u našem vlasništvu,ne bi smo delili. Tom lokalu pripada najveći deo terase orijentisane ka gradskom bazenu.

Vrednost tih lokala u rentiranju ili prodaji odrediće se na osnovu interesovanja. Zato javno pozivamo zainteresovana lica da nam dostave svoje NEOBAVEZUJUĆE ponude ili razmišljanja. Na taj način bi se zainteresovane stranke izjasnile pod kojim bi uslovima i cenama iznajmili ili kupili neki od ovih ponuđenih lokala. Uz lokale  se mogu dobiti i privatna parking mesta u najam ili vlasništvo i o tome bi se posebno dogovaralo ili mogu biti deo Vaše ponude. Moguće je zakazati razgledanje lokala kontaktirajući osobe za kontakt. To su Jovanović Nenad i Jovanović Dragan, tel 037/421200 i mob. tel. 064/0014488.

Lokali će se iznajmljivati (ili prodavati) najbolje plasiranom ponuđaču obavezujuće ponude.

Lokali
   

5596 čitanja · Štampaj
Ponuda stanova
za osobe sa posebnim potrebama
(invalidi i teško pokretni)


do 45 m2

45 m2 - 70 m2

70 m2 - 100 m2

preko 100 m2

###############
AKCIJA U TOKU
###############
spacer
Projektovanje i nadzor
Ozakonjenje objekata, projektovanje, nadzor, konsalting i izgradnja stambenih i poslovnih objekata
spacer
Tražite investitora...?
Budite naš partner!

Ukoliko u svom vlasništvu imate plac na nekoj atraktivnoj lokaciji na kojoj postoje uslovi za izgradnju - javite nam se.

spacer
Kontakt
M INVEST d.o.o.

Ul. Kosovska 97, lokal br.3
37000 Kruševac
037/421-200
037/421-202
064/0014488
kontakt@minvest-krusevac.com

Zakažite razgovor...
spacer
Zakup poslovnog prostora


Želite da zakupite poslovni prostor na atraktivnim lokacijama u Kruševcu? Pogledajte našu aktuelnu ponudu...

spacer